1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

Hírek

Goodridge fékcsövek a SS világbajnok motoron!

2019-s SuperSport világbajnok Bardahl Evan Bros Yamaha R6 az EICMA kiállításon. A világbajnok csapat is Goodridge fékcsöveket használ a motorjain!

 

 

 

 

Itt van az ősz!

Itt van az ősz de semmi okunk elkeseredni hiszen jönnek az LSL cég újdonságai! Részletek hamarosan!

 

 

 

 

 

Wilbers október feszt!

Idén is lesz Wilbers október feszt amikor minden Wilbers futómű alkatrészből 10% kedvezményt biztosít a német cég így ezáltal a hazai forgalmazó X-Bike is.

A kedvezmény csak az október 31-ig leadott rendelésekre vonatkozik!

 

 

 

 

Magura a Glemseck 101 rendezvényen

A Magura cég is képviseltette magát a híres Glemseck 101 rendezvényen Németországban amiről egy jó kis videó is készült!

https://www.youtube.com/watch?v=D-eGANxTT3E

 

 

Eladói állás

Eladó kollégát keresek az üzletembe! Ha konyítasz a motorokhoz, szívesen foglalkozol motoralkatrészekkel és szeretnél 250-300eft között keresni egy hónapban heti 40 óra munkával és megfelelsz az alábbi kitételeknek kérlek küld el az önéletrajzodat az info@x-bike.hu címre vagy hozd be személyesen a boltba.
Lehetőleg férfit keresnék aki ismeri a motorokat és tud számítógépen dolgozni, nem dohányzik, nem Facebook függő, megtud írni egy értelmes ajánlatot, hajlandó, szeretne is dolgozni és hosszú távra tervez. Ha úgy érzed ilyen vagy vagy ismersz olyat aki ilyen kérlek jelentkezz vagy oszd meg ezt a hirdetést. Köszönettel Borsay Szabolcs

Elégedett ügyfél

Egy elégedett ügyfél, köszönjük a kedves szavakat! 🙂

“Először is köszönöm a tanácsokat és a szakmai felvilágosítást. Hosszas keresgélés után az üzletben folytatott beszélgetésünk után döntöttem úgy, hogy nekem Wilbers kell. A motorommal kapcsolatos legjobb döntéseim közt említeném, az első, hogy megvettem ezt a VFRt, a második amikor a Wilbers mellett döntöttem. Új életre kelt az “öreglány”, fülig érő mosollyal veretjük a naplementébe! 😀 Sokkal élvezetesebb, jobb a motorozás megbízhatóbb, magabiztosabb a kanyarban, úgy tartja az ívet, hogy csak rágondolok, nincs gépészkedés a kanyarban sem és utassal után állítva, mintha nem is lenne mögöttem 60kg… A magyar utak szörnyű minőségét pedig remekül dolgozza ki, komfortosabb, biztonságosabb és kevésbé fárasztó a motorozás. Hamarosan irány a pálya, szerintem ott sem fog csalódást okozni. Összegzett konklúzió, Wilbers-t minden motors háztartásba!”

 

 

 

 

Zárva leszünk!

Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy Augusztus 19-25.-ig az üzletünk zárva tart. Első munkanap Augusztus 26. Hétfő.

Kérjük szíves megértésüket.

 

 

 

 

SRC Kawasaki az endurance világbajnok!

Az elmúlt hétvégén a Japán Suzuka-i versenypályán megnyerte a világbajnokságot az SRC Kawasaki csapat akik Toby kormánylengés csillapítót és MRA plexit használnak a motorjukon. Ha te is szeretnél ilyen minőségi alkatrészeket a motorodra keress meg minket!

 

 

 

 

35 éve LSL!

Idén 35 éve indult útnak a német kiegészítőket gyártó LSL cég! A termékeiket megtalálhatjátok nálunk!

 

 

 

 

 

 

Boldog nyulat!

Boldog nyulat és sok locsolót kívánunk mindenkinek az ünnepekre!

Szeretnénk felhívni kedves ügyfeleink figyelmét, hogy üzletünk Péntektől hétfőig zárva tart. Első munkanap az ünnepek után kedden, nyitás 10:00-kor.