1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

LSL fék és kuplungkarok

Mart alumíniumból készülnek, típus specifikusan rendelhetőek. 6 fokozatban állítható, az állítórész középen csapágyazva, választható hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 7 féle eloxált színben (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék, zöld). Az állítókar alap esetben piros színű, azonban választható további 5 féle színben is (fekete, antracit szürke, ezüst, arany, kék, piros és zöld). A karok rendelkeznek a német ABE minősítéssel  így a műszaki vizsgán is megfelelnek. A karok ára mérettől és színtől függetlenül 33.900.-Ft/darabtól.  Az LSL cég weboldalán a motortípust kiválasztva megtudod nézni az összes kart minden színvariációban.  https://www.lsl.eu/

 

 

 

 

Mindegyik kar egy speciális állítóval érkezik amivel könnyen kiválasztható a megfelelő távolság a kormánytól a 6 fokozatnak köszönhetően. A hosszú fékkar vége kikönnyítést kapott ami megakadályozza, hogy nagy sebességnél a menetszél a fékkart a fékpumpának nyomja és egy esésnél ott fog eltörni így még biztonságban haza tudunk menni a motorral.

Az LSL BOW névre keresztelt típus extrém könnyű (130g) és teljesen új, jobb és csapágyazott állító mechanizmust terveztek hozzá ami garantálja a pontos állítási lehetőséget. A kar és az állító 7 különböző színben rendelhető rövid és hosszú verzióban. Az ára 39,900.-Ft/db

 

 

 

 

 

Az LSL Ergonia névre keresztelt típus is hasonlóan könnyű mint a BOW és ugyanazt a csapágyazott állító mechanizmust kapta de itt még a kar hossza is állítható! Ennek köszönhetően mindenki pontosan magára és a kezére tudja szabni a karokat. 7 színből lehet választani karnál, a csuszkánál és az állítónál is amivel mindenki egyedivé varázsolhatja a kezelő szerveket. Az ára 39,900.Ft/db   Az LSL cég weboldalán a motortípust kiválasztva megtudod nézni az összes kart minden színvariációban.

https://www.lsl.eu/ergonia-hebel

 

 

 

Rendelhető a legtöbb Japán, Európai, Harley-Davidson és Vespa modellekhez is, ahogyan a Brembo RCS radiális pumpájához is.

 

 

 

 

 

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!