1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

LSL tuning kiegészítő alkatrészek

LSL ahogyan a jó motorból tökéletes lesz! Egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők

Az LSL-t több mint 30-éve egy cél vezérli: a termékek tökéletesítése a legapróbb részleteket is figyelembe véve. Az LSL-nél egy olyan megszállott csapat dolgozik, amely teljes erőbedobással és szevedéllyel arra törekszik hogy mind a design mind pedig a minőség tekintetében a termékek minél magasabb színvonalat érjenek el.

Az LSL termékek magját a motorkerékpárok számára készített egyedi megjelenésű mart alumínium kiegészítők jelentik, mint például a bukógombák, tengelyvédők, kormánysúlyok, Superbike kittek, kormányok, kormánylengés-csillapítók, lábtartók és számos más kiegészítő.

A cég weboldalán kiválasztva a motorunk típusát megtudjuk nézni milyen alkatrészeket gyártanak hozzá és milyen színekből tudunk válogatni. A fék és kuplung karoknál is kiválasztható és megnézhető az összes színkombináció.  https://www.lsl.eu/

Természetesen az LSL nagy hangsúlyt fektet mind a minőség biztosításra, mind pedig az LSL termékek használóinak véleményére, ami nagyban hozzásegít ahhoz, hogy az LSL kiegészítők folyamatosan tovább fejlődjenek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Németország két vezető motoros újságja a “MOTORRAD” és a “PS” olvasói a Motorkerékpár tuning és Motorkerékpár átalakítás kategóriákba is a legjobb márka elismerését ítélték oda az LSL-nek.

Az alábbi linken megtekinthető és letölthető az LSL legújabb 2024-s katalógusa:

https://lsl.eu/wp-content/uploads/2023/12/LSL-Katalog-2024.pdf

 LSL bukógombák

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

A károk csökkentése érdekében az új LSL bukógombák egy olyan ütés elnyelő résszel rendelkeznek, ami az esés során keletkező energiákat hatékonyan elnyelik. A bukógomba belsejében lévő műanyag az esés következtében a motorra ható ütést csökkenti és a lassítja a vezető nélküli jármű csúszását. A bukógomba fej 12 féle színben választható: fekete, titánszürke, ezüst, carbon mintás, piros, bordó, fehér, arany, sárga, narancs, kék és zöld, illetve krómozott verzióban is kapható.

 

 

 

 

LSL tengely és kuplung védők:

Mart alumíniumból készített tengely és kuplungdekli védő gombák hatékonyan védik a motor alkatrészeit a csúszás okozta sérülésektől.

 

 

 


LSL Superbike tuning kit

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL Superbike tuning kitt lehetővé teszi a superbike és túramotorok csutka kormányának átalakítását klasszikus és kényelmes Superbike kormányra. A motoros körökben jól elterjedt Superbike kormányok formája lehetővé teszik a motor gyorsulási tulajdonágainak javulását egy kényelmes üléspozíció mellett. Az LSL 1987 óta gyárt Superbike tuning kitteket. Győződjön meg Ön is a Superbike kormányok előnyeiről!


LSL kormányok

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

LSL X-Bar kormányok, alumínium, acél kormányok a lehető legbiztonságosabb motorozásért és, hogy a legjobb fogást tartsd a markodban! LSL kormányok – Kiváló minőségű alapanyagokból azoknak, akik egy jó választással jobb irányba szeretnének tartani!

LSL kormánybefogók:

Az LSL kormánybefogói és kormány kiemelői különböző kivitelben és méretben választhatóak.

LSL markolatok:

A legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek a biztonságos és stabil irányíthatóság érdekében.

 

 

 

 

LSL kormányvégek:

Különböző kivitelben mart alumíniumból, acélból, vagy rozsdamentes acélból készülnek, választhatóak többféle színben acél, vagy alumínium kormányokhoz.


LSL kormány csutkák

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL Tour Match kormánycsutka kitteket azoknak a sportmotor tulajdonosoknak ajánljuk, akik az extrém sportos ülés pozíciót szívesen váltanák fel kényelmesebbre, ám nem szeretnének mégsem hagyományos kormányra váltani. Az LSL verseny kormánycsutkák nagy előnye az erős alapanyag és a gyors cserélhetőség!


LSL visszapillantó tükrök

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL visszapillantó tükrei kiváló minőségben készülnek. Többféle típus választható a kormány bilincsre rögzíthető és a kormányvégre szerelhető kivitelből is.

 

 

 

 

A visszapillantó tükrök felszereléséhez különböző tartóbilincsek, magasítók, adapterek is megtalálhatóak az LSL kínálatában.


 

LSL lámpák, lámpa tartók és irányjelzők

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL fényszórói, lámpái ideálisak motorunk egyedivé tételére, legyen az Naked Bike, Cafe Racer, Tracker, Dirt Tracker.

LSL fényszórók többféle kivitelben és méretben választhatóak, megfelelnek az “E” szabványnak.
A kínálatban megtalálható a modern formájú “Urban” fényszóró, a klasszikus “Flat-Track” fejidom, de többféle kerek fényszóró közül is választhatunk.

A lámpatartó szettek teleszkópszár átmérő alapján rendelhetőek. Választható fekete eloxált alumínium kivitelben, vagy rozsdamentes acél keretes kivitelben.

A gyártó kínálatából többféle hátsó lámpából választhatunk ledes, vagy hagyományos izzós kivitelben.

Az irányjelzők között megtalálhatóak hagyományos, vagy kormány végére szerelhető kivitelek különböző formában.


LSL fék és kuplungkarok

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Mart alumíniumból készített, 6 fokozatban állítható fék és kuplung karok. Választhatóak hagyományos hosszú, vagy rövidített kivitelben, 4 féle eloxált színben.

 

 

 


LSL fékfolyadék és kuplungfolyadék tartályok

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

CNC-n mart alumínium fék és kuplungfolyadék tartályok kétféle méretben.
A nagyobb 38ml-es az első fékhez, a kisebb 19ml-es a hátsó fékhez, vagy a kuplunghoz.
Ideális kiegészítő minden épített motorhoz.
DOT szabvány (DOT 3, 4, 5.1) fékfolyadékkal használható.


LSL kormánylengés csillapítók

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Ha egy olyan kormánylengés csillapítót keresel, amely kiváló minőségű állítótengellyel rendelkezik, amelyet zsírozni sem kell, valamin az utcai használatnál fontos a pontos kontrollálhatóság és könnyű kezelhetőség, akkor válaszd az LSL extra erős kormánylengés csillapítóit!


LSL verseny, sport lábtartó szettek

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL verseny lábtartó szettekkel a profi versenyzők is meg vannak elégedve, hiszen fékpedálja és lábtartó pedálja is extrán csúszásmentes és hosszú élettartamú, a forgáspontoknál persellyel van ellátva a hosszú élettartam biztosítása érdekében. Amennyiben a legmegfelelőbb támasztékot keresed, akkor is az LSL sport lábtartó lehet a legjobb megoldás! Lábtartó konzoljai és a karok erős szerkezetűek, időjárásállók, hosszú élettartamúak.


LSL lábtartó pedálok

Az LSL lábtartó pedálokkal a gyári első illetve hátsó pedálokat válthatjuk ki. Pont úgy mint a gyári felcsukódik. Mivel ezek is CNC maró segítségével ötvözött alu-ból készülnek, így jóval erősebbek, mint a gyári. Az adapter segítségével könnyen rögzíthetjük a gyári konzolra és a 7 féle színben kapható pedállal pedíg egyedi megjelenést adhatunk motorunknak.


LSL Clubman alkatrészek

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL Clubman vonalát 2006-ban indította azzal a céllal, hogy alkatrészeket kínáljon a klasszikus motorok kedvelőinek (cafe racer, flat tracker, scrambler) akik saját stílusukra szeretnék formálni kedvencüket.
Az LSL Clubman sorozatban található számos univerzális kiegészítő, de az átalakítások megkönnyítése érdekében sok típus specifikus alkatrész is elérhető.


LSL rendszámtábla tartók

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Mart alumíniumból készített rendszámtábla tartó konzolok fekete eloxált színben.
Megvásárolhatóak univerzális, vagy típus szerinti kivitelekben.


LSL teleszkóp rugó-előfeszítés állító csillag

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Az LSL teleszkóp rugó-előfeszítés állító csillag rendkívül kézre álló teleszkópállító forma alumíniumból. Különböző méretben és színben választható. Felszerelése olyan motorokhoz lehetséges, amelyeknél állítható az első teleszkóp rugó-előfeszesítése. Válaszd az LSL teleszkópállítóját, elégedett leszel a minőséggel!

LSL emelőszemek

Az emelőszem a motor lengővillájára csavarozható, segít a villás kialakítású hátsó emelő biztonságos használatában.
Kemény fekete műanyagból készül egy eloxált színes alumínium betéttel.

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!