1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

Wilbers tuning futómű alkatrészek

Wilbers produkts: A legjobb orvosság a tökéletes futóműhöz!

Az Ön kívánsága a mi filozófiánk!

Az Ön kívánsága szerint szerelik össze az Ön személyre szabott teleszkópját. Nem kezdik el addig a gyártást, amíg nincs birtokukban az összes szükséges információ, mint például az Ön, az utasa és a csomagjainak súlya, illetve az Ön vezetési stílusa. Az imént felsorolt információk, valamint az Ön magassága szintén befolyásolják a későbbi felfüggesztés alkatrészeit. Ezt mind nem kíváncsiságból kérdezik, hanem mert ezek az adatok fontosak lehetnek a tökéletes beállításhoz, így növelve a biztonságot és a motorozás élményét. Hogyha akármilyen különleges konstrukcióra lenne szükség a Wilbersnél tudják csökkenteni, illetve növelni a motorkerékpár vezetési magasságát a teleszkópok hosszabb, vagy rövidebb beállításával. Ez a lehetőség természetesen felár nélkül van a Wilbersnél.

Szükségünk van kihívásokra!

A Wilbersnél ezt úgy hívják, hogy “éppen jókor”, ami azt jelenti, hogy garantálják az egyénileg összerakott termékek 14 napon belüli kézbesítését. Akár motorról, quadról, ATV-ről, vagy robogóról illetve autóról van szó, a lényeg az, hogy az Ön kívánságai mindig különlegesek a számukra. A Wilbersnél szeretik a kihívásokat, s ezekre szükségük is van, hogy teljesíteni tudják az Ön elképzeléseit. Lenne olyan óhaja, mely nem várhat 14 napot? Erre is van megoldásuk, mégpedig a sürgősségi rendelés lehetősége. Ekkor egy kisebb sürgősségi felárat számolva, 3 napon belül tudják szállítani a terméket, ezt garantáljuk! Egy másik része az üzletpolitikájuknak az, hogy nem növelik az áraikat évről évre. Túl egyszerű lenne a vásárlókkal megfizettetni az alapanyag árak, az adó és egyéb költségek emelkedését, de Ők ezt nem teszik.

 

 

 

 

A Wilbers termékek sora

Válasszon innen, a Wilbers termékek egész sorából, melyek elérhetőek a Wilbers termékek magyarországi forgalmazójánál az X-Bike-nál. A villaolajtól kezdve a villarugókon és teleszkópokon át, egészen a teljes futóművekig megtalál mindent, a magasság beállítással együtt, amire csak szüksége lehet a briliáns futóművéhez.

Ha mindezek ellenére mégsem találná meg azt amit keres, kérjük ne hezitáljon, lépjen kapcsolatba velünk az Ön egyedi és személyes elképzelésével. Bátran mondja el nekünk az Ön javaslatait és problémáit, teszteljen minket! Ígérjük, hogy le lesz nyűgözve. Meg fogja látni, hogy milyen sokoldalú a termékeink választéka!

A teljes Wilbers termék listát és euro-s árakat az alábbi linken lehet megtekinteni:

https://www.wilbers.de/pdf_files/modell-und-preisliste_1145_31.pdf

 

 

 

 

 

 


 

Személyre szabott teleszkópok

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

A Wilbersnél az Ön kívánságai szerint szerelik össze az Ön személyre szabott teleszkópját. Nem kezdik el addig a teleszkóp, vagy rugóstag gyártást, amíg nincsen a birtokukban az összes szükséges információ, mint például az Ön, az utasának és a csomagjainak a súlya, illetve az Ön vezetési stílusa. Ezt mind nem kíváncsiságból kérdezik, hanem mert ezek az adatok hasznosak lehetnek a tökéletes beállításhoz, így növelve a biztonságot és a motorozás élményét.

 

 

 

 

 


 

Progresszív villarugók

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Hogyan könnyítheti meg teleszkópjainak rugózását? A válasz egyszerű: Wilbers progresszív villarugókkal érheti bármilyen ütés, fékezhet éppen erősen egyenetlen útfelületen, a rugózást megkönnyítik a progresszív villarugók. A tökéletes menetstabilitás tehát garantálva!

 

 

 

 

 


 

Teleszkóp szárak

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

A Wilbers Promoto teleszkóp száraknak köszönhetően csökkentheti költségeit! Ezeknek a teleszkóp száraknak a cseréje rendkivűl könnyű és nem kell mélyen a pénztárcájába nyúlni a csere miatt. Speciális krómozás gondoskodik arról, hogy sokáig használhassa a teleszkópjait. Titán-nitrit, vagy karbon bevonattal szeretné a teleszkóp szárakat? Megoldjuk!

 

 

 

 

 


 

Kormány lengéscsillapítók

(A részletes leírásért kattints a piros címsorra)

Milyen előnyökkel rendelkeznek a Wilbers kormánylengés csillapítók? Kiváló anyagból készül, amely lehetővé teszi a rezgések tompítását, elnyelését. A bepiszkolódás elkerülését segíti elő a porvédő, mellyel el vannak látva. Többféle színben is válaszhatja a Wilbers kormánylengés csillapítóit.

 

 

 

 

 

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!