1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

MRA motorkerékpár plexik

MRA szélvédő plexik:

A nagy tapasztalattal rendelkező németországi MRA cég több mint 25 éve a motorosok igényeit figyelembe véve fejleszti és készíti termékeit.
Szélvédői többféle formában, méretben és színben készülnek, így minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kivitelt, legyen az sport, verseny, túra, túraenduro, naked, vagy chopper motor.

Német minőség széles választékban:
-A gyári szélvédő plexik helyére szerelhető kivitelben
-A szélvédő nélküli motorokhoz utólag a kormányra szerelhető kivitelben

Az alábbi oldalon megtekinthető az MRA cég szélcsatornás demója, ahol jól látható a szélterelő típusok közötti különbség:

MRA szélcsatorna demó

A teljes termék paletta megtalálható motortípusokra bontva a http://www.mra-shop.de  oldalon.

Szélvédő plexik a gyárilag is szélvédő plexivel rendelkező idomos, fejidomos modellekhez:

-„Original” szélvédő plexi: Az eredeti szélvédő plexivel megegyező méret és forma. Választható víztiszta, füst és fekete színű kivitelben.

“Original” szélvédő plexik 27.000.-Ft-tól

 

 

 

 

-„Spoiler” szélvédő plexi: Az eredeti szélvédő plexihez hasonló méret, azonban a felső felén felfelé csapott véggel rendelkezik a nagyobb szélvédelem érdekében. Választható víztiszta, füst és fekete színű kivitelben.

“Spoiler” szélvédő plexik ára 27.000.-Ft-tól

 

 

 

 

-„Touring” szélvédő plexi: Az eredeti szélvédő plexihez hasonló forma, azonban az eredetihez képest hosszabb kivitelű a nagyobb szélvédelem érdekében. Választható víztiszta, füst és fekete színű kivitelben.

“Touring” szélvédő plexik 28.000.-Ft-tól

 

 

 

 

-„Racing” szélvédő plexi: Az eredeti szélvédő plexitől kicsit hosszabb, középen emelt „bubis” kivitel. Választható víztiszta, füst és fekete színű kivitelben.

“Racing” szélvédő plexik 28.000.-Ft-tól

 

 

 

 

 

-„Vario” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, magasságban állítható kivitelű plexi a nagyobb szélvédelem érdekében. Víztiszta és füstszínű kivitelben választható.

“Vario” szélvédő plexik 53.000.-Ft-tól

 

 

 

 

-„Vario-Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Víztiszta és füstszínű kivitelben választható.

“Vario Touring” szélvédő plexik 39.000.-Ft-tól

 

 

 

 

-“X-Creen Touring” szélvédő plexi: Túra és túrasport modellekhez rendelhető, két félből álló, a felső felén külön állítható magas szélterelővel rendelkező plexi a nagyobb szélvédelem érdekében.
Víztiszta és füstszínű kivitelben választható.

“X-Creen Touring” szélvédő plexik 61.000.-Ft-tól

 

 

 

 

A Multi X-Creen plexi működésének bemutató videója:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Eczd6UQYfsI&feature=youtu.be

 

 

Ezen kívül többféle kiegészítő plexit készítenek amiket fúrva vagy egy csíptethetős verzióban lehet rögzíteni a már meglévő plexihez. 3 féle Vario túra plexi (typ A, B és C) közül lehet választani víztiszta és füst színben. Mindegyik verziót fúrva vagy csíptethető verzióval is rögzíthetjük és 6 fokozatban állíthatóak akár menet közben is, raktárról elérhetőek.

 

 

 

 

 

A másik lehetőség a több irányban állítható X-Creen kiegészítő plexik amiből van egy kisebb sport névre keresztelt és egy nagyobb túra nevű. A sport rögzíthető fúrással vagy csíptethető verzióban míg a túra fúrással és a csíptethető verziót külön lehet megvenni hozzá. Mindkettő raktárról elérhető víztiszta és füst színben is.

 

 

 

 

 

 


 

Szélvédő plexik naked-bike motorokhoz, chopperekhez, robogókhoz:

Univerzális szélvédő plexik, melyek utólag a motorok kormányához rögzíthetőek, választhatóak víztiszta, vagy füst színű kivitelben, egyes típusok színes kivitelben is rendelhetőek felárral.
Az univerzális szélvédő plexik választhatóak 15 féle kivitelben:

Klasszikus naked-bike, chopper:
Ára 21.000.-Ft-tól +tartószett

 

 

 

 

Modern naked-bike:
Ára 25.000.-Ft-tól +tartószett

 

 

 

 

Modern Vario plexik naked-bike és túra motorokhoz:
Ára 41.000.-Ft-tól +tartószett

 

 

 

 

Az univerzális szélvédő plexik minden esetben a motor kormányára rögzíthetőek a külön vásárolható tartószett segítségével:
Ára 15.500.-Ft

 

Információkkal, árakkal kapcsolatban érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen nyitvatartási időben a bolt címén.

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!