1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

Wilbers progresszív villarugók

Wilbers Zero friction progresszív és lineális villarugók

A Wilbers progresszív és lineális villarugói megszüntetik teleszkópok felütését és a felépítésüknek köszönhetően mind a kis útegyenlőtlenségeknél, mind pedig nagy ütéseknél, vagy erős fékezéseknél ugyanolyan jól rugóznak. Ez többéves tervezői munkának és egy intenzív tesztprogramnak köszönhető, amelynek során a villarugókat a Nürnburgring Nordschliefe tesztpályájától kezdve a különböző autópályákon át tesztelték. A villarugók széria gyártására csak azután kerül sor, ha a több éves tapasztalattal rendelkező tesztpilótak és a TÜV tesztelő szakemberei is egyaránt meg vannak elégedve az eredményekkel. A progresszív villarugókhoz a 29 éves garancia és az ABE (általános működési engedély) minősítés mellett a beépítéshez tartozó részletes leírás is a csomaghoz tartozik. A legjobb villaolaj  és a megfelelően beállított légrés kiegészítve a villarugókkal tökéletes menetstabilitást eredményez.

A gyártó által tesztelt és kiválasztott Wilbers teleszkóp olaj viszkozitás használata ajánlott minden esetben, ugyanis a különböző gyártók olajviszkozitásai nagy mértékben is eltérhetnek, így rossz irányba befolyásolva a teleszkóp működését!

2016 októbertől a Wilbers teleszkóprugók egy vibrációs kerámia felületkezelést (polírozást) kapnak, melynek során a felületük durvasága nagyságrendekkel csökken, akárcsak a működésük során fellépő surlódás = Zero Friction. Ennek köszönhetően a precízebb működés mellet nő az olaj, a szimering és a csapágyak élettartalma.

Árak: Wilbers Zero Friction 75.000.-Ft  1 liter Wilbers villaolajjal és 85,000.-Ft 2 liter Wilbers olajjal.

További információkért kérjük lépj kapcsolatba az Wilbers magyarországi forgalmazójával, az X-Bike-kal!