1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

Pro-Bolt csavarok, csavarszettek

Pro-Bolt aluminium titanium – Csavarszettekkel tedd egyedivé a motorod

A Pro-Bolt a világon az elsőszámú választás, ha csatlakozók-csavarok illetve alumínium kiegészítőkről van szó. A választékuk egyszerűen óriási – a több mint 18.000 alkatrésszel – a titánium, a rozsdamentes acél és alumínium kínálattal. Az összes Pro-Bolt terméket a legjobb minőségű anyagokból gyártják, a kifogástalan végső minőség érdekében.

A Pro-Bolt a kittek királya!

A Pro-Bolt kínálatában van a világ legtöbbféle csavar kittje, lehet az alumínium, rozsdamentes acél, vagy titánium. Találsz blokk-, tanksapka-, idom-, plexi-, lánckerék-szetteket és kiegészítőket alumíniumból, villahíd-, féktárcsa-, féknyereg-, lábtartó-, váz-, tengelyanya-, futómű-szetteket és egyéb kiegészítőket rozsdamentes acélból és titániumból.

A Pro-Bolt alumínium és titánium csavar szetteket gyárt utcai motorkerékpárok, krosszmotorok, triálmotorok, endurók, robogók és kerékpárok számára.

A Pro Bolt típusspecifikus csavarszettekkel tedd egyénivé a motorod. Ahhoz, hogy a motorkerékpárod egyedi külsőt kapjon használd a Pro-Bolt termékek széles választékát!

A Pro-Bolt oldalán kitudod választani a motorod típusát és a megtudod nézni az összes hozzá gyártott csavar szettet minden színben majd a baloldali menüben tudod szűkíteni a keresést.

https://www.pro-bolt.com/

 

 

 

 

 

A Pro-Bolt csavar szettekel nem csak a motorod megjelenésén dobhatsz nagyot, hanem a súlyán is spórolsz!

Az különböző Pro-Bolt csavarszettekről itt olvashatsz bővebben:

Az alábbi alkatrészek kaphatóak alumíniumból: gyors csatlakozók, fékfolyadék-tartálykupak, kormánysúly, váltórúd, olajbetöltő, emelőszem, stb. Az említett termékek mindegyike kapható kék, fekete, arany, lila, piros és ezüstszínben. Az új termékek közé tartoznak az alumínium gyors csatlakozók széles választéka.

Plexi csavarszetteket 4, 6 és 10-s kiszerelésben tartunk raktáron többféle színben. Egy szett tartalmazza a gumis anyákat, az eloxált alu csavarokat és a műanyag alátéteket. Részletek miatt keresd az üzletet.

 

 

 

 

 

 

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!