1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

Goodridge fémhálós fémfékcső szettek

Goodridge fémhálós fémfékcső szettek

Goodridge fékcsövek, hogy a megállás gyerekjáték legyen!

 

A Goodridge céget 1969-ben alapította Stuart Goodridge azzal a céllal, hogy kielégítse a mind magasabb színvonalú versenyautók és motorok követelte műszaki színvonalat a fék- olaj- és vízcsövek terén. Mára ez az angol cég világelsővé nőtte ki magát ezen a téren.

A Goodridge cég az egyetlen a világon, akik örökéletű garanciát vállalnak fékcsőszettjeikre legyen az bármilyen jármű! Ők fejlesztették ki a Colorflex fékcsöveket, ami egy speciális színezett huzat az acél sodronyos fékcsövön, így kölcsönözve neki egyedi, összetéveszthetetlen megjelenést!

A fékcsöveken kívül rengeteg fajtájú és méretű csövet, csatlakozót és egyéb kiegészítőt készítenek a Rally, F1, WSBK, Moto Gp bajnokságokra, ahol a legszélsőségesebb körülmények közt is kiválóan helytállnak.

Az alábbi linkre kattintva letölthető a Goodridge legfrissebb 2021-s katalógusa:

Download the Goodridge catalogue

 

 

 

 

 

 

 


Miért válassza a Goodrige tuning fékcsőveit? Mert a Goodridge fémfékcső szettek:

  • Kiiktatják a szivacsos érzést
  • Növelik a fék hatékonyságát
  • Kopás- és korrózióállóak
  • Örök életű garanciával rendelkeznek

A Goodridge kiváló minőségű fékcsöveket, csatlakozókat és kiegészítőket gyárt autók, motorkerékpárok, robogók és Mountain Bike-ok számára. Az új ABS fékrendszerrel szerelt motorkerékpárok gumi fékcsőveik cseréje sem probléma már!

https://www.youtube.com/watch?v=DZMeyPTMgRc&app=desktop

 

 

 

 

 


 

Goodridge motorkerékpár fémhálós fémfékcső szettek

A Goodridge fékcsövek jelentősen növelik a fékhatást mind az új mind pedig a használt motorkerékpárok esetében. Ezek a kittek nem csak biztonságot és megbízhatóságot nyújtanak a motorkerékpárod számára, de megszüntetik a szivacsos érzést és feldobják a motorod megjelenését is.

Motorkerékpár fékcsőszettek:
-szimpla féktárcsára 16.000.-Ft-tól
-dupla féktárcsára 32.000.-Ft-tól
-cross, enduro, supermoto motorokra 20.000.-Ft-tól


Goodridge autó fémhálós fékcsövek

A Goodridge cég az alábbi autóverseny területeknek fejlesztett és gyártott fékcső kitteket : Forma 1, Nascar, Thrust SSC (jelenlegi autós gyorsasági csúcstartó) illetve WRC. A Goodridge a hidraulikában szerzett tapasztalataira alapozva képes az autóiparnak olyan fékcsővek és fittingek előálltására, ami nem csak az utángyártott, de az eredetileg beszerelt fékcsövek teljesítményét is jelentősen felülmúlják.

Autó fékcsövek:
-huzat nélküli fékcsővel 14.000.-Ft/fékcsőtől
-külső huzattal rendelkező fékcsővel 16.000.-Ft/fékcsőtől

 

 

 

 


Goodridge mountain bike fékcsövek

A Goodridge nemrég dobta piacra egyéni, többször használható fittingekkel ellátott fékcsöveit, amelyek ugyanazt a hidraulika csövet vonultatják fel, amelyet a F1-ben is használnak. Immár ezeket a csöveket használja a világbajnok Steve Peat, Cedric Garcia és Kanada legjobbja, Dustin Adams, aki egyszerűen csak ennyit nyilatkozott: „elképesztő”! A Mountain Bike UK szakújság szerint forradalmi újításnak számít, és tízből tíz pontot ítélt oda kittjeinknek.

Előnyei: megnövelt fékerő, megbízhatóság és hajlékonyság, ami a profi mountain bike-ozás minden terén – mint Downhill, XC, Freeride és Triál – elonyös. Kompatibilis a legtöbb típussal, beleértve a Shimanót, Hayes-t, Magurát, SRAM-et és a Grimecát.

2014 év elejétől a Goodridge kerékpáros fékcsőszettek árait -20%-al csökkentettük!movie Nerve 2016 trailer


Goodridge tartozékok, alkatrészek, kiegészítők

A Goodridge a fékrendszerhez használatos tartozékok és alkatrészek ezreit gyártja. Ide tartoznak többek között a rozsdamentes drótkötözők, olajhűtők, csőbilincsek, féklámpa kapcsolós csavarok és csőtartók.

 

 

 

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!