1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!
1161 Budapest, Csömöri út 157.
Tel.:+36-1-405-6653 Fax:+36-1-405-1378 E-mail: info@x-bike.hu
Minden úton otthon vagyunk!

LSL kormányok, kiemelők és markolatok

X-Bar alumínium és karbon kormányok

 • Középen az átmérője 28, 5 mm, mely a lehető legnagyobb merevségű
 • Magas szilárdságú alumínium ötvözet (2014 T6)
 • Carbon kormány: speciális alumínium belső csővel készül, 1mm vastag lakkozott carbon bevonattal
 • Nagyobb szilárdság, merevség, mint a hagyományos 22 mm-es kormánynál
 • A rögzítési pontnál lézeres pozíció jelölés
 • CNC marón készült kormánybefogók, szinte az össze naked bike modellhez
 • Több lehetséges kormányvéggel használhatóak (14 mm-es belső átmérővel)

Az X Bar kormányok alumínium kivitelben 6 féle méretben, carbon kivitelben 2 féle méretben készülnek, kiviteltől függően többféle eloxált színben választhatóak.

X Bar kormányok ára alumínium kivitelben 37.900.-Ft, carbon kivitelben 46.000.-Ft

Az X Bar kormányok teljes választéka, méret és színjelölése megtekinthető az LSL katalógusban:

https://www.lsl.eu/pub/media/wysiwyg/home/downloads/LSL_Katalog.pdf

Alumínium kormányok

 • A legjobb minőségű alumíniumból készülnek (2014 T6-nak köszönhetően minimális torzulással), igen könnyű a 4 mm-es falvastagságnak köszönhetően
 • Az LSL kormányok 60%-kal teljesítik túl a német TÜV-előírásokat
 • Különböző eloxált színekben kapható (kiviteltől függően)
 • Több lehetséges kormányvéggel használhatóak (14 mm-es belső átmérővel)

Az alumínium kormányok 22mm átmérővel 7 féle méretben, 1″ átmérővel 5 féle méretben készülnek, kiviteltől függően többféle eloxált színben választhatóak.

Megjegyzés: Más cégek alumínium kormányai 5 mm-es falvastagsággal készülnek, mert az alapanyag gyengébb minőségű. Az összes LSL alumínium kormány 14 mm-es belső átmérővel készül.

A 22mm-es alumínium kormányok ára különböző méretben és színben 24.900.-Ft-tól

Az alumínium kormányok teljes választéka, méret és színjelölése megtekinthető az LSL katalógusban:

https://www.lsl.eu/pub/media/wysiwyg/home/downloads/LSL_Katalog.pdf

Acél kormányok

 • 25%-al teljesíti túl a nemzetközi szabványok követelményeit
 • Minden túra és Sport kormány 2 mm –es falvastagsággal készül
 • Az LSL LS1 -es kormánya egyedülálló üléspozíciót biztosít amit a 680 mm-es szélességének és a fogantyúk helyén enyhén lefelé hajló résznek köszönhet

Az acél kormányok 22mm átmérővel 14 féle méretben, 1″ átmérővel 10 féle méretben készülnek, kiviteltől függően krómozott és fekete krómozott színben választhatóak.

A 22mm-es acél kormányok ára különböző méretben és színben 24.900.-Ft-tól

Az alumínium kormányok teljes választéka, méret és színjelölése megtekinthető az LSL katalógusban:

https://www.lsl.eu/pub/media/wysiwyg/home/downloads/LSL_Katalog.pdf

 

 

 

 

 

Kormány kiemelők és magasítók

Különböző méretű, formájú (22.2mm / 25,4mm (1″) / 28,6mm X-Bar) kiemelők és magasítók az LSL kínálatából amik rendelkeznek a német TÜV és ABE minősítéssel.

 

 

 

 

 

22.2mm-es kormánybefogók és magasítók

 • Gyári befogós kormányokhoz kapható magasító

Egyszerű a felszerelése és nagyon sokat javít a testtartáson ezáltal téve kényelmesebbé a motort. Létezik 15, 25 és 35 mm-es emeléssel ezüst és fekete színben.

 • Szintén a gyári befogóra felszerelhető emelő, ami közelebb hozza a kormányt

Ha messzi, alacsony és kényelmetlen a kormány ez a legjobb megoldás! A régi kormányközéphez képes 16mm-el kerül hátrébb a kormány, és lehet 25 / 35mm-es emeléssel kérni ezüst vagy fekete színben.

 • Felső villahídra szerelhető kiemelők

Ha a gyárilag csutkakormánnyal rendelkezik a motor és változtatni szeretne ez a legegyszerűbb módja. Ezzel a lehetőséggel a kényelmetlen csutka kormány helyett felszerelhető egy komfortosabb kormány.

 


LSL kormányvégek, markolatok

Különböző kivitelben mart alumíniumból, acélból, vagy rozsdamentes acélból készülnek.
Kormány típustól függően rendelhetőek acél kormányokhoz 18mm átmérőjű felfogatással, vagy alumínium kormányokhoz 14mm átmérőjű felfogatással.

“Crash Ball” kormányvég

A bukógomba formáját követi, félgömb alakú a közepén fekete műanyag betéttel. Az átmérője 38mm, hossza 22mm, súlya 75g alumínium kivitelben, 145g acél kivitelben.
Rendelhető alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros, arany, fehér és narancs színekben, acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben, valamint rozsdamentes acél kivitelben. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban alumínium kivitelben 14,500.-Ft, rozsdamentes acél kivitelben 14,500.-Ft

“Dual-Dise” kormányvég

Mart alumínium kormányvég kétszínű kivitelben. Az átmérője 30mm, hossza 40mm, súlya 90g. Választható fekete-piros, fekete-arany, fekete-ezüst, fekete-mattfekete színekben. Használható 14mm és 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz is.

Ára párban 15.900.-Ft

 

 

 

 

 

Lapos kormányvég

Lapos, hengeres kormányvég. Az átmérője 34mm, hossza 10mm, súlya 50g alumínium kivitelben, 110g acél kivitelben.
Rendelhető alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros és arany színekben, vagy acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben. Választható 14mm, vagy 18mm  belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban 9.900.-Ft – tól

Hengeres kormányvég LSL logóval:

Hengeres kialakítású kormányvég. Az átmérője 30mm, hossza 32mm, súlya 90g. Rendelhető alumínium kivitelben fekete, ezüst, kék, piros, arany színekben. Használható 14mm és 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz is.

Ára párban 9,900.-Ft

Hengeres kormányvég

Rövid, kis méretű kormányvég, hagyományos hengeres formával. Az átmérője 21mm, hossza 16mm, súlya 35g.
Rendelhető alumínium kivitelben fekete, titán szürke, ezüst, kék, piros és arany színekben, vagy acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz.

Ára párban 9.900.-Ft

Elliptikus kormányvég

Rendelhető acél kivitelben krómozott, vagy fekete krómozott színben, valamint rozsdamentes acél kivitelben. Választható 14mm, vagy 18mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz. Az átmérője 28mm, hossza 35mm, súlya 190g.

Ára párban acél kivitelben 9.900.-Ft

Kormány hosszabbító vég

A kormány meghosszabbítására szolgáló vég. Alumíniumból készül. Átmérő 22.2mm, hossza 35mm. 14mm belső átmérővel rendelkező kormányokhoz használható.

Ára párban 8.500.-Ft

LSL  alumínium betétes markolat, és kormányvég

Mint minden LSL termék, ez is a legjobb minőségű ötvözött alumínium felhasználásával, CNC maró segítségével készül, majd kiváló minőségű eloxálást kap fekete, ezüst, vagy arany színben. A markolat az az alkatrész, amivel a legtöbbet érintkezünk a motor használata során. Ahhoz, hogy ne csak szép hanem kényelmes is legyen, egy kellemes fogást biztosító tökéletes minőségű gumit használtak, ami az apró barázdáknak köszönhetően nem csúszik, így biztosítva nagyobb biztonság érzetet. 2019-s újdonság az új alu betétes Ergonia markolatok többféle színben.

Alu betétes markolat ára párban 14.990.-Ft, új Ergonia markolatok 18,900.-Ft és a Nova-RS markolatok ára pedig 18,900.-Ft

 

 

 

 

A markolathoz színben és formában is passzoló kormányvég szintén CNC-n mart alumíniumból készül, választható fekete, ezüst, vagy arany eloxált színekben. Kormány típustól függően rendelhetőek acél kormányokhoz 18mm átmérőjű felfogatással, vagy alumínium kormányokhoz 14mm átmérőjű felfogatással. A kormányvéghez jár egy pár műanyag zárókupak, amely elrejti a rögzítőcsavart.

Ára párban 9.900.-Ft-tól

 

 

 

LSL Sport markolat:

A gumi markolatok mindkét végénél egy-egy beszúrás található a rögzítő drótnak verseny célú felhasználáshoz. A sötét szürke szín ideális a kosz ellen. A kiválasztott gumi anyaga és minősége lágy érintést és tökéletes nyomást eredményez. A markolatok 22mm-es kormányhoz készültek és nyitott véggel rendelkeznek, hogy egyszerűen lehessen kormányvéget használni hozzájuk. A szürke puhább, míg a fekete változat keményebb. Mindkettő 120 és 125mm-s hosszúságban is készül.

Ára párban 7.900.-Ft

 

 

 

 

LSL Clubman markolat:

Klasszikus kialakítású, 34mm átmérővel rendelkező fekete színű gumi markolat. Választható 22mm-es, vagy az 1″-os kormányokhoz is.

Ára párban 9.900.-Ft

 

 

 

 

További információért kérjük lépj kapcsolatba az X-Bike-kal!